PROMOTII    

-File EDC15: 50E
-File EDC16: 80E

-Tuning EDC15: 150E
-Tuning EDC16: 200E

* Garantam cea mai buna calitate si va asiguram de cea mai inspirata alegere !
                              

 

 

 

 

Remediere probleme sisteme IMMO / START ERROR, SBC, Adaptari CHEI noi, Montari ALARME, Reparatii CALACULATOARE DE INJECTIE, Resoftari/Resetari module AIRBAG, BORDURI, Solutii EGR/DPF/FAP OFF, Recalibrari TIMPI ACTIVI BUJII, Corectarea unei PORNIRI GREOAIE

     Apeland la noi masina, dumneavoastra poate intineri din toate punctele de vedere, poate deveni mai puternica si in acelasi timp mai economica, motorul va fi mai "elastic" in tractiune, mai silentios, iar efectele le veti simti in depasiri unde orice surplus de putere poate fi foarte important.
Apeland la noi, se va lucra numai pe baza softului original al masinii, iar modificarile nu vor depasi limitele de siguranta impuse de constructor.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   Putem modifica softuri la cerere, disel sau benzina, pentru persoanele care au mijloacele necesare upload-ului pe masina.
Pentru oferta detaliata apasati aici: OFERTA TUNING

   Atentie ! Nu modificam softurile masinilor care au orice fel de probleme de natura tehnica. Cu acordul clientului vom testa in prealabil parametrii de functionare ai motorului, rezervandu-ne dreptul de a refuza operatiunea daca masina nu corespunde.

Chiptuning-ul consta in modificarea parametrilor de baza din E.C.U. (electronic control unit) in vederea obtinerii unor performante imbunatatite, incepand de la 5% pana la 40% in functie de motorizare. Operatiunea in sine consta in copierea soft-ului original, modificarea prin intermediul unor soft-uri specializate, apoi rescrierea acestuia, cu alte cuvinte, reprogramarea suportului de memorie (eeprom, flash, mcu, dupa caz) cu noile informatii. Procedura se executa diferit de la masina la masina: direct prin mufa OBD II a masinii, unde este posibil, prin conectarea directa la pinii calculatorului de injectie sau prin interventia directa (dezlipire, citire, scriere, lipire) asupra integratului pe placa de baza a calculatorului de injectie. In prezent, operatiunea de tuning se poate aplica la majoritatea masinilor, efectul fiind corespunzator calitatii softurilor folosite. Un tuning bine facut aduce multe avantaje autoturismului dumneavoastra.

    La motoarele aspirate se pot obtine cresteri de putere cuprinse intre 5-15% din puterea initiala in functie de carburantii folositi. Raspunsul motorului va fi mai bun, consumul va scadea cu 10 – 15% si veti ajunge la o viteza maxima (top speed) mai mare decat cea initiala.
    La motoarele turbo-benzina, cresterile de putere se plaseaza intre 20 si 50% din puterea initiala a masinii, in functie de motorizare. Cresterile de cuplu se regasesc in intervalul 25 si 50% din valorile initiale, iar consumul de carburant scade in conditiile unui regim de lucru normal.
    La motoarele turbo-diesel cresterile de putere se plaseaza intre 20 si 50% din puterea initiala a masinii in functie de motorizare, cresterile de cuplu ajungand intre 25 si 40% din valorile initiale, iar consumul de carburant scade cu 10-15% in conditiile unui regim de lucru normal.
    Dupa chiptuning scaderile consumului de carburant se plaseaza intre 10 si 12% din consumul initial al motorului in regim de lucru normal. Scaderea consumului de carburant poate fi mai mare sau mai mica in functie de motorizare.
Daca chiptuning-ul este realizat in limitele impuse de producator la proiectare, acesta nu afecteaza in niciun fel fiabilitatea motorului, dimpotriva va functiona mai relaxat termic, in regimuri de turatie mai scazute, conditii care vor conduce la o siguranta marita in exploatare.

TopTest.ro prin intermediul membrilor sai isi rezerva dreptul de a nu interveni asupra autoturismelor care nu prezinta garantie si pot afecta siguranta circulatiei.

 

 

Parteneri :

TestariAuto